Tratamente faciale pentru ten gras / acneic

Tratamente faciale pentru ten gras / acneic

Tratament pentru echilibrarea secretiei seboreice Bruno Vassari

Tenul gras este o problema pentru multe persoane. Peste 90% din adolescenti si circa 50% din femeile adulte si 25% din barbati au un astfel de ten. Cauza principala a tenului gras este supraproductia hormonilor androgeni, care stimuleaza glandele sebacee. Productia hormonilor creste la pubertate, iar la persoanele adulte in cadrul dezechilibrelor hormonale, in timpul menstruatiei sau al sarcinii.

DETALIIDETALII

Tratament pentru tenul acneic cu A.H.A. Bruno Vassari

Acest tratament este indicat pentru tenurile cu eruptii acneice la femeia tanara intre 20 – 25 ani. Cea mai mare problema a tenurilor grase este aparitia acneei. Una dintre cauze este acumularea celulelor moarte la suprafata pielii infectate. Pentru combaterea si tratarea acestora trebuie sa urmam un tratament specific.

Tratamentul cu A.H.A. pentru tenul acneic include pe langa etapele unui tratament clasic realizarea unui peeling chimic, in cazul in care este nevoie de un peeling mult mai profund decat cel clasic.

DETALIIDETALII

Tratament cu produse organice pentru ten gras / acneic Pevonia

Tenul gras se caracterizeaza printr-o hipersecretie a glandelor sebacee. Anomalia poate avea cauze diverse: regim alimentar cu prea multe grasimi, proteine, prajeli si dulciuri rafinate, soare in exces, produse cosmetice neadecvate, dezechilibre endocrine sau genetice.

Tenul gras poate avea un aspect uleios, pori deschisi, piele lucioasa si ingrosata, culoare galbuie, descuamare (sensibilitate la agenti microbieni) si prezinta o deshidratare superficiala.

DETALIIDETALII

Tratament cu seruri enzimatice medicale PB Serum

PB Serum Treatment este un tratament care utilizează o gamă de produse numite cosmeceutice (cosmetice cu eficienţă farmacologică). Sunt produse fără conservanţi, aditivi, parfumuri, fără efecte iritante, care conţin doar ingredientele active liofilizate, obţinute în condiţii sterile. Serurile enzimatice conţin o enzimă: keratinază, care acţionează ca un „ peeling inteligent ”.

DETALIIDETALII

Microneedling Tratament de rejuvenare faciala cu MessoPen

MessoPen este un sistem avansat automat de penetrare transdermica – cu microace de mare viteza pentru terapii faciale. Tratamentul are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de collagen si elastina.

Microneedling actioneaza prin efectuarea a mii de micro-intepaturi la nivelul pielii favorizand patrunderea substantelor active in derm pentru a stimula producerea de collagen propriu si restructurarea pielii.

DETALIIDETALII

Peeling chimic pentru ochi si fata SoSkin

SoSkin Peeling este o noua metoda profesionista de ingrijire a pielii, bazata pe tehnici de exfoliere sigure, incercate si testate, care urmaresc sa obtina rezultate vizibile inca de la prima aplicare.

SoSkin Peel este o noua metoda de peeling care foloseste Alfa Hidroxi Acizi (AHA). Alfa Hidroxi Acidul are o compozitie exclusiv vegetala, obtinuta din fructe si are efect exfoliant, regenerant, lupta impotriva ridurilor, petelor, porilor si a acneei.

DETALIIDETALII