Analiza Faciala

Analiza Faciala

De ce sa alegem acest serviciu?

Atunci cand ne adresam unui specialist, ne dorim ca acesta sa aleaga tratamentul adecvat tenului nostru, astfel incat sa ajungem la rezultatele pe care le dorim. Analiza faciala este prima etapa si cheia in ceea ce priveste aplicarea corecta a tratamentelor cosmetice pe care centrul nostru vi le ofera, in functie de nevoile dumneavoastra specifice.

Comunicarea din timpul analizei faciale este foarte importanta. Expertul nostru in beauty va dori sa afle un istoric cat mai detaliat si sincer in legatura cu tenul dumneavoastra: tratamentele efectuate anterior, produse cosmetice folosite si felul in care le aplicati acasa, dar si problemele din cauza carora v-ati adresat centrului nostru. De asemenea, analiza faciala se adreseaza si unui ten normal si sanatos,  pentru a pastra un ten stralucitor timp indelungat, si pentru a preveni semnele imbatranirii precum deshidratarea, ridurile sau pigmentarea tenului.

Urmatorul pas este demachierea si tonifierea tenului astfel incat sa se poata examina tenul curat, sub lupa, pentru a evalua starea tenului dumneavoastra si pentru a permite alegerea si personalizarea schemei dumneavoastra de tratament.

Rezultate & Beneficii

Expertul nostru va alege tratamentul necesar tenului dumneavostra, cat si frecventa si numarul sedintelor necesare. De asemenea, se vor recomanda si produse potrivite tipului dumnevoastra de ten pentru o ingrijire adecvata acasa cu scopul de a imbunatati si de a mentine cat mai mult rezultatele obtinute in centrul nostru.

Durata Tratament: 30 minute

Doriti o programare?

Va rugam sa completati formularul