Tratament cu oxigen hiperbaric si seruri (Oxygenera)

Inchide

Tratament cu oxigen hiperbaric si seruri (Oxygenera)

De ce sa alegem acest serviciu?

Oxygenera este un nou concept unic in tratamentele faciale cu oxigen hiperbaric si laser ce ajuta la oxigenarea si regenerarea celulara. Terapia Oxigenera ofera rezultate imediate cu efect de lifting instant.

Terapia Oxygenera include 4 tratamente intr-o singura sedinta:

1. Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric: cu ajutorul aparatului este produs oxigenul hiperbaric care introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Odata introduse in derm, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.

2. Phooton OxygenMask – InfraRed Soft Laser: terapia ideala pentru infuzarea ingredientelor active, oxigenare si stimulare celulara la nivelul straturilor profunde ale pielii.

3. Microdermoabraziunea cu particule de diamant: realizeaza un peeling superficial sau profund, trateaza cicatricile postacneice, are efect antirid, lifting, luminozitate dramatica.

4. Radiofrecventa Multipolara: actioneaza la nivelul dermului, compacteaza fibrele de colagen si elastina, avand un  intens efect de lifting, antirid, redobandirea tonusului si a conturului facial.

Ce este oxigenul hiperbaric ?

Oxigen de puritate medicala 98% care sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii, ajutand la oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare.

Oxigenul este foarte important pentru celule, el ne da energie si sustine viata.

Cand celulele nu sunt oxigenate, riscam sa imbatranim pielea. Un tratament cu oxigen hiperbaric, reinfuzeaza celulele cu oxigenul de care au nevoie, astfel imbunatateste circulatia sangelui, neutralizeaza toxinele, regleaza PH-ul pielii si oxigeneaza tesuturile.

Rezultate & Beneficii

  • Ofera intr-un singur echipament toate tehnologiile necesare pentru refacerea elasticitatii, fermitatii, vitalitatii si luminozitatii tenului
  • Asigura luminozitate si stralucire tenului
  • Reface tonusul si elasticitatea pielii cu pana la 70%
  • Efect de lifting facial instant
  • Stimuleaza productia de colagen nou si elastina
  • Rejuvenare faciala
  • Hidrateaza intens
  • Trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii
  • Sistem revolutionar, destinat ridurilor si nu numai, care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu Botox sau Acid Hialuronic
  • Tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood

Durata: 90/ 120 minute

Tratament
Pret
Lei350sedinta
Oxigenare faciala

– Oxygenera –

Pentru o programare

Va rugam sa completati formularul