Peeling chimic Noon cu efect terapeutic

Inchide

Peeling chimic Noon cu efect terapeutic

Peeling chimic Noon cu efect terapeutic

Se deosebește prin capacitatea de a oferi un tratament puternic și eficient pentru pielea ta datorită complexului DermShield™ (în curs de brevetare), care împiedică consecințele tipice. Peeling-urile iti tratează pielea fără efectele secundare nedorite precum iritația, arsurile, înroșirea, senzația neplăcută din timpul utilizării și pot fi folosite și în timpul verii.

Este e o linie de produse paraceutice pentru întreținerea pielii, ce conțin ingrediente active cu un nivel de concentrație ridicat. În acest context, prin peelingurile oferim soluții  inovatoare și rezultate impresionante pentru diferite probleme ale tenului, cum ar fi ten îmbătrânit, hiperpigmentare, leziuni solare și pierderea elasticității, pete, seboree și multe altele, fără efectele secundare cunoscute.

Rezultate & Beneficii

  • Produse de intretinere si preventie cu efect terapeutic
  • Efect terapeutic- rezultate remarcabile 
  • Ajuta si protejeaza pielea de factorii nocivi care contribuie la aparitia leziunilor, precum poluarea, expunerea la soare, razele UVA si UVB, o dieta neechilibrata etc.
  • reduce liniile fine, ridurile și leziunile solare
  • Rol: mentinerea unui ten sanatos 
  • hiperpigmentarea. Contribuie la reducerea texturii neuniforme a pielii în cazul tenului gras/ cu probleme, cu efecte asupra epidermei și dermei

Pentru o programare

Va rugam sa completati formularul