Impachetari corporale

Inchide

Impachetari corporale

De ce sa alegem acest serviciu?

Impachetarile sunt tratamente ce imbunatatesc efectele tratamentelor de slabire (Eximia) sau anticelulitice (masaj anticelulitic, masaj vacuumatic cu infrarosu, endolift Eximia).

Impachetarile corporale permit aplicarea tratamentului celui mai bun in functie de gradul de afectare a tesutului adipos subcutanat. Eficienta ingredientilor activi (extract de alge marine, ceai verde) din produsele aplicate este remarcata prin diminuarea aspectului de celulita inca de la primele sedinte.

Cum actioneaza / functioneaza?

Impachetarile corporale au beneficii multiple asupra frumusetii si sanatatii, fiind recomandate pentru toate varstele si problemele corporale. Acestea pot fi efectuate atat la cald (in termocuverta / capsula / tunel) cat si la rece – pentru persoanele cu fragilitate capilara, piele flasca sau cu contraindicatii pentru tratamentul la cald. Liniile de produse din gama Body Energy si Kianty Spa, de la Bruno Vassari ne permit efectuarea unor multiple tipuri de tratamente corporale prin impachetare.

Impachetarile de la Bruno Vassari – cu efect anticelulitic – schimba, reinnoiesc si imbunatatesc in mod vizibil aspectul pielii, oferind un tratament complet pentru remodelarea siluetei si combaterea in mod eficient a celulitei.

Rezultate & Beneficii

Gama Body Care – pe baza de alge marine care au efect anticelulitic, reducator si remodelator.

Impachetarea Cellu Slim (Stop Cellulite): cu efect soc impotriva celulitei si de slabire intensiva, aceasta impachetare contine o masca anticelulitica bogata in alge marine, ceai verde si minerale (fier, zinc, potasiu, magneziu), cu efect de slabire si eliminare a toxinelor. Ingredienti activi: ceai verde, alge marine, coada calului, caolin.

Impachetarea Thermo Slim (No Tox): un tratament anticelulitic si de detoxifiere care presupune eliminarea lichidelor si toxinelor prezente in organism prin transpiratie, precum si activarea circulatiei sangelui si deblocarea tesutului adipos in exces, prin intermediul masajului. Recomandata pentru persoanele care au probleme cu retentia de apa.

Impachetarea cu masca gipsata Sculpt Pluster: bazata pe proprietatile ocluzive si remodelatoare ale gipsului, aceasta masca ajuta la penetrarea rapida in piele a principalilor ingredienti activi, in timp ce actiunea sa termica stimuleaza circulatia si imbunatateste aspectul celulitei noduloase. Efectele sale sunt de slabire localizata, reconturare corporala si lifting instant.

Impachetarea Vitis Treatment: este un tratament de impachetare pentru celulita cu retentie de apa, un tratament de drenare si antioxidant datorita continutului ridicat de alge marine si polifenoli (antioxidanti puternici regasiti in vita de vie). Algene Carrageenan au un efect puternic detoxifiant si anticelulitic, iar Laminaria Digitala remineralizeaza tesuturile.

Impachetarea Toscana: pentru celulita dura si compacta. Acest tip de celulita are o consistenta aspra la atingere, cu noduli care inaspresc epiderma, este dureroasa si corelata cu problemele limfatice si circulatorii. Datorita actiunii mineralelor si oligoelementelor pe care le contine, activeaza circulatia sangvina si limfatica si absoarbe toxinele.

Impachetare Mousse di Mare all’Uva: este un tratament potrivit celulitei aspre si durerilor de spate. Efectul termal si micromasajul lasa o senzatie placuta de relaxare, indepartand stresul si durerea. Efectul termal al mastii creste biodisponibilitatea activilor si permite detoxifierea pielii.

Beneficiile acestor tipuri de tratamente corporale

  • Tratarea celulitei
  • Accelerarea metabolismului
  • Slabire rapida
  • Tratarea retentiei de apa
  • Imbunatatirea aspectului pielii
  • Hidratare
  • Imbunatatirea circulatiei sangvine

Durata Tratament

Impachetarile pot fi efectuate de 1 – 2 ori pe saptamana, pot fi asociate cu proceduri de prelucrare manuala sau mecanica (Eximia Body Farm). Pentru obtinerea unor rezultate remarcabile se recomanda efectuarea minima a 10 sedinte.

Oferta / Preturi – Impachetari  gama vinoterapie

Impachetari la rece / paturasedinta10 sedinte
1. Impachetare impotriva celulitei cu retentie de apa, antioxidant98 lei900 lei
2. Impachetare  impotriva celulitei dure si compacte98 lei900 lei
3. Impachetare impotriva celulitei aspre si durerilor de spate98 lei900 lei
4. Impachetare anticelulitica, de slabire, remodelare si cresterea fermitatii pielii98 lei900 lei

Oferta / Preturi – Impachetari Body Energy (alge marine si ceai verde)

Impachetari la rece / paturasedinta10 sedinte
1. Impachetare Cellu Slim: tratament corporal soc impotriva celulitei si de slabire intensiva90 lei850 lei
2. Impachetare Bio-Firm: tratament corporal soc pentru intarire corporala85 lei800 lei
3. Impachetare Bio-Slim: tratament bifazic pentru pierdere in volum si intarire85 lei800 lei
4. Impachetare Fast-Slim: tratament cu benzi – impachetare doar la rece85 lei800 lei
5. Impachetare Thermo-Slim: tratament de termosudatie cu parafina rece, anticelulitic80 lei750 lei
6. Impachetare Streach-Marks: pentru tratarea si estomparea vergeturilor80 lei750 lei

Pentru o programare

Va rugam sa completati formularul