Plan nutritional

Plan nutritional

De ce sa alegem acest serviciu?

O noutate în centrul nostru sunt consultațiile și programele de nutritie personalizate oferite clienților noștri de către un specialist.

Întrebarea e: cât de sănătoși vreți sa fiți? Dacă doriți sa atingeți un maximum de potențial fizic și psihic este esențial sa va asigurați necesarul optim  nutrițional. Exista o mulțime de factori  care influențează acest necesar nutrițional, dintre care amintim vârsta, sexul, activitatea fizica, moștenirea genetica, stresul și bineînțeles nutrientii oferiți de dieta dumneavoastră.

Este o diferență enormă între o alimentație optimă și o nutriție pe măsură.

În prezent, este foarte ușor sa cazi pradă dietelor înșelătoare, care promit scăderi rapide în greutate, dar care nu fac altceva decât sa provoace dezechilibre fizice și psihice. Secretul este sa îți accepți si sa iti iubesti corpul, astfel încât sa mănânci și sa eviți sedentarismul, pentru a-i asigura nutrientii necesari unei bune funcționari și a-i aduce un plus de sănătate.

De aceea, obiectivul nostru este shimbarea stilului de viata si implicit a modului de alimentatie pe termen lung. Nu urmarim impunerea unei diete stricte, ci imbunătățirea calității vieții.

Programul începe cu o consultație inițială, pentru a identifica caracteristicile specifice fiecărui client in parte. În urma acestei consultații, se va întocmi un program de nutriție personalizat. Urmărirea rezultatelor se va realiza la un interval de 2-4 săptămâni, in funcție de necesități.

Durata Sedinta: 60 minute

Doriti o programare?

Va rugam sa completati formularul