Masaj Hawaiian cu uleiuri calde

Masaj Hawaiian cu uleiuri calde

De ce sa alegem acest serviciu?

Masajul Lomi Lomi este un masaj exotic hawaian relaxant, ce foloseste miscari ritmice cu antebratele  ce dau impresia de valuri deasupra corpului.

Combinatia caldurii cu stimularea zonelor energetice, finetea uleiului si parfumul deosebit, transforma masajul intr-o experienta de relaxare intensa.

Lumanarea de masaj  este alcatuita din uleiuri 100% naturale, nu contin parafina, iar uleiul de cocos, soia si cacao se topesc la temperaturi mult mai mici decat ceara lumanarilor decorative. Cand aceasta  ajunge la temperatura optima este perfect pentru realizarea unui masaj.

Masajul este disponibil in 2 variante: cu ulei de monoi sau cu ulei de iasomie.

Uleiul de monoi are proprietati de hidratare, hranire si catifelare, tine la distanta tantarii, pielea devine mai elastica, prevenind uscarea si deshidratarea. Este indicat si pentru pielea sensibila si iritata.

Uleiul de iasomie are efect de relaxare profunda,  indeparteaza depresia, vindeca raceala, tonifica si ofera fermitate pielii, ajuta la refacerea cicatricilor. Favorizeaza relaxarea musculara, reducand tensiunea, stresul si starile de anxietate.

Rezultate & Beneficii

  • Ajuta la prevenirea si tratarea tensiunilor musculare
  • Amelioreaza stresul
  • Stimuleaza circulatia limfatica si este un element activ impotriva depresiei
  • Pielea se mentine hidratata 4 – 6 ore dupa aplicare
  • Ofera o stare generala de bine, imbunatatind si calitatea somnului
Tratament
Pret
lei129sedinta
Durata tratament

50 minute

Doriti o programare?

Va rugam sa completati formularul