Reflexoterapie

Reflexoterapie

De ce sa alegem acest serviciu?

Reflexoterapia este o metoda de tratament prin care se realizeaza presiuni asupra zonelor reflexogene ale organismului pentru a trata organele care sunt reprezentate de acele zone. Tratarea se efectueaza la distanta fata de organele in cauza, bazandu-se pe energia transmisa prin zonele reflexogene, cum ar fi la nivelul picioarelor, al mainilor, al limbii, al coloanei vertebrale, al urechii.

Activitate fundamentala a sistemului nervos, reflexul regleaza relatiile dintre organe si dintre organism si mediul inconjurator.

Prin masajul punctelor reflexe se realizeaza tratamentul pacientului. Specialistul practica acest masaj cu varful degetului mare de la mana sau cu articulatiile dintre degete, intr-o anumita ordine.

Reflexoterapia se practica intotdeauna la cel putin doua ore dupa luarea mesei, iar dupa masaj, alte doua ore pacientul nu va manca. Celor suferinzi de insuficienta renala, hemoragii, varice deschise sau femeilor insarcinate le este contraindicata aceasta terapie. In perioada de tratament, nu se va consuma alcool, cafea si nu se va fuma si se va urma o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume.

Rezultate & Beneficii

  • Scopurile reflexoterapiei sunt relaxarea
  • Imbunatatirea activitatii organelor interne, cresterea capacitatii imunitare a organismului
  • Reechilibrarea circulatiei sangvine si limfatice
  • Afectiunile pe care le trateaza sunt stresul, insomnia, depresia, sciatica etc.

Reflexoterapia este o ramura a medicinii orientale, previne si atenueaza afectiuni diverse. Prin masaj se faciliteaza circulatia sanguina, se impune accelerarea transportului toxinelor spre organele de eliminare sau de detoxifiere. Se imbunatateste starea de santate generala.

Tratament
Pret
lei85sedinta
Durata

45 minute

Doriti o programare?

Va rugam sa completati formularul