Masaj californian

Masaj californian

De ce sa alegem acest serviciu?

Masajul care a luat nastere in anii 60 in California se caracterizeaza prin faptul ca masorul nu ridica mainile de pe corpul “pacientului”. Fiind foarte senzual se practica fara haine iar persoana care il efectueaza utilizeaza un ulei special, in general ulei esential, care sa permita o alunecare usoara dar in acelasi timp sa relaxeze prin aromele placute.

Persoana intinsa pe masa de masaj si este invitata sa-si constientizeze tensiunile si emotiile inscrise in memoria corporala. Cu cat te abandonezi mai mult acestei experiente cu atat este mai eficienta eliberarea de tensiuni si sentimente negative.

In functie de ritmul si frecventa masajului practicat avem efecte diferte: de relaxare, circulator sau sedativ. Ritmul se stabileste impreuna cu kinetoterapeutul.

Masajul californian se adreseaza tuturor persoanelor care cauta un adevarat moment de odihna, in care sa isi abandoneze trupul si sa se lase purtati de visul imaginatiei. De aceea, este recomandat indeosebi persoanelor surmenate si stresate, care vor sa inlature macar pentru moment grijile.

Rezultate & Beneficii

  • Stimuland usor numeroase terminatii nervoase, permite regasirea intr-un mod foarte placut si in scurt timp a starii de bine.
  • Efectele pozitive se regasesc atat la nivel fizic pentru ca actioneaza la tonifierea pielii si a musculaturii, cat si la nivel psihologic caci detensioneaza, relaxeaza si le ofera partenerilor bucuria deliciilor senzualitatii.
  • Regularizeaza ritmul respirator, favorizeaza procesele digestive si ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in corp.
  • Este o terapie excelenta in caz de insomnie, stres si atacuri de “singuratate”.
Tratament
Pret
lei150sedinta
Durata tratament

75 minute

Doriti o programare?

Va rugam sa completati formularul