Tratamente faciale pentru ten uscat / hidratare

Tratamente faciale pentru ten uscat / hidratare

Tratament de hidratare intensiva cu Acid Hialuronic

Este o terapie intensiva cu o concentratie foarte ridicata de acid hialuronic pentru hidratare si lifting instant. Acidul hialuronic este unul din principalele componente ale pielii.

Cu trecerea timpului, prezenta acestuia scade treptat, determinand aparitia ridurilor si pierderea fermitatii pielii. Misiunea tratamentului HA50X este aceea de a ajuta cresterea concentratiei de acid hialuronic cutanat, pentru a oferi pielii un aspect neted, tanar si luminos.

DETALIIDETALII

Tratament de hidratare intensiv Bruno Vassari

Acest tratament stimuleaza in mod natural hidratarea pielii si o protejeaza de agresiunile externe. Scopul principal al acestui tratament este sa stimuleze factorul natural de hidratare si sa consolideze bariera epidermica. Ca si plus al acestei terapii se folosesc peelinguri enzimatice, concentrate specifice si masca plastifianta. Rezultatul – o piele sanatoasa. In plus, straturile pielii sunt in forma excelenta, produsele impiedica accentuarea ridurilor si mentin totodata nivelul de protectie a pielii impotriva schimbarilor climatice sau de orice alt tip extern.

DETALIIDETALII

Tratament cu produse organice pentru pielea deshidratata Pevonia

Pielea deshidratata apare indiferent de varsta si tipul de ten, fiind mult mai vulnerabila factorilor externi. Problemele nu se pot atenua doar prin simpla aplicare a unui produs cu efect hidratant, deoarece are efect pe termen scurt. Tratamentul Pevonia restaureaza echilibrul pielii si a factorului natural de hidratare, printr-o formula speciala de inglobare si penetrare a ingredientilor activi. Acest tratament ajuta la restabilirea echilibrului natural al pielii prin corectarea deficitelor, asigura o curatare eficienta a tenului si contribuie la redarea stralucirii naturale a pielii.

DETALIIDETALII

Tratament de hidratare intensiva si redare a luminozitatii Pevonia

Datorita formulei aparte, acest tratament intensiv hidratant lasa pielii o textura catifelata si seducatoare. Bogat in vitamina C si A, extractul de capsuni nu actioneaza doar ca un antioxidant, totodata confera formulei aroma naturala de fructe. Un amestec de ingrediente ayurvedice: frunza si floare de neem si extract de ivy gourd, actioneaza pentru netezirea si reintregirea pielii in timp ce ofera un efect racoritor, vindecator si de fixare a hidratarii.

DETALIIDETALII

Tratament cu seruri enzimatice medicale PB Serum

PB Serum Treatment este un tratament care utilizează o gamă de produse numite cosmeceutice (cosmetice cu eficienţă farmacologică). Sunt produse fără conservanţi, aditivi, parfumuri, fără efecte iritante, care conţin doar ingredientele active liofilizate, obţinute în condiţii sterile. Serurile enzimatice conţin o enzimă: keratinază, care acţionează ca un „ peeling inteligent ”.

DETALIIDETALII

Microneedling Tratament de rejuvenare faciala cu MessoPen

MessoPen este un sistem avansat automat de penetrare transdermica – cu microace de mare viteza pentru terapii faciale. Tratamentul are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de collagen si elastina.

Microneedling actioneaza prin efectuarea a mii de micro-intepaturi la nivelul pielii favorizand patrunderea substantelor active in derm pentru a stimula producerea de collagen propriu si restructurarea pielii.

DETALIIDETALII