Tratamente faciale pentru ten pigmentat

Tratamente faciale pentru ten pigmentat

Tratament intensiv anti-pigmentare  Bruno Vassari

Whitening Line este o gama de produse care combina diferite substante active (in principal, vitamina C) cu actiune de albire a tenului, care confera luminozitate pielii, inhiba actiunea radicalilor liberi, incetinesc procesul de melanogeneza cauzat de razele ultraviolete, actioneaza ca un fotoprotector si stimuleaza sinteza de collagen. Asadar, in urma unui tratament se va obtine nu numai o piele mai luminoasa, cu un aspect si culoare uniforma, ci si vizibil intinerita, ferma, cu o textura imbunatatita.

DETALIIDETALII

Tratament pentru ten pigmentat  Pevonia

Luminous C & Sea Mask Pevonia este un tratament ce reda stralucirea naturala a tenului. Acest tip de tratament bogat in vitamina C determina la nivelul pielii cresterea sintezei de collagen si are un puternic efect antioxidant major asupra radicalilor liberi, avand efect antiinflamator. Tratamentul cosmetic regenerant combate imbatranirea tenului si ofera solutii reparatorii datorita formulei speciale a vitaminei C pura si stabila.

DETALIIDETALII

Microneedling Tratament de rejuvenare faciala cu MessoPen

MessoPen este un sistem avansat automat de penetrare transdermica – cu microace de mare viteza pentru terapii faciale. Tratamentul are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de collagen si elastina.

Microneedling actioneaza prin efectuarea a mii de micro-intepaturi la nivelul pielii favorizand patrunderea substantelor active in derm pentru a stimula producerea de collagen propriu si restructurarea pielii.

DETALIIDETALII

Tratament cu seruri enzimatice medicale PB Serum

PB Serum Treatment este un tratament care utilizează o gamă de produse numite cosmeceutice (cosmetice cu eficienţă farmacologică). Sunt produse fără conservanţi, aditivi, parfumuri, fără efecte iritante, care conţin doar ingredientele active liofilizate, obţinute în condiţii sterile. Serurile enzimatice conţin o enzimă: keratinază, care acţionează ca un „ peeling inteligent ”.

DETALIIDETALII

Peeling chimic pentru ochi si fata SoSkin

SoSkin Peeling este o noua metoda profesionista de ingrijire a pielii, bazata pe tehnici de exfoliere sigure, incercate si testate, care urmaresc sa obtina rezultate vizibile inca de la prima aplicare.

SoSkin Peel este o noua metoda de peeling care foloseste Alfa Hidroxi Acizi (AHA). Alfa Hidroxi Acidul are o compozitie exclusiv vegetala, obtinuta din fructe si are efect exfoliant, regenerant, lupta impotriva ridurilor, petelor, porilor si a acneei.

DETALIIDETALII