Tratamente faciale pentru adolescenti

Tratamente faciale pentru adolescenti

Tratament pentru echilibrarea secretiei seboreice Bruno Vassari

Tenul gras este o problema pentru multe persoane. Peste 90% din adolescenti si circa 50% din femeile adulte si 25% din barbati au un astfel de ten. Cauza principala a tenului gras este supraproductia hormonilor androgeni, care stimuleaza glandele sebacee. Productia hormonilor creste la pubertate, iar la persoanele adulte in cadrul dezechilibrelor hormonale, in timpul menstruatiei sau al sarcinii.

DETALIIDETALII

Tratament pentru tenul acneic cu A.H.A. Bruno Vassari

Acest tratament este indicat pentru tenurile cu eruptii acneice la femeia tanara intre 20 – 25 ani. Cea mai mare problema a tenurilor grase este aparitia acneei. Una dintre cauze este acumularea celulelor moarte la suprafata pielii infectate. Pentru combaterea si tratarea acestora trebuie sa urmam un tratament specific.

DETALIIDETALII

Tratament cu produse organice pentru ten gras / acneic Pevonia

Tenul gras se caracterizeaza printr-o hipersecretie a glandelor sebacee. Anomalia poate avea cauze diverse: regim alimentar cu prea multe grasimi, proteine, prajeli si dulciuri rafinate, soare in exces, produse cosmetice neadecvate, dezechilibre endocrine sau genetice.

DETALIIDETALII

Tratament facial de curatare personalizat Bruno Vassari

Tratamentul facial Bruno Vassari clasic consta īn realizarea unei scheme de tratament (demachiere, tonifiere, peeling, dezincrustare, curatare, dezinfectie, masaj facial, fiola, masca, crema final) care urmareste toate etapele unei sedinte complete si se caracterizeaza prin utilizarea produselor destinate fiecarui tip de ten īn parte (gras, sensibil, uscat, matur etc.).

DETALIIDETALII

Tratament cu seruri enzimatice medicale PB Serum

PB Serum Treatment este un tratament care utilizează o gamă de produse numite cosmeceutice (cosmetice cu eficienţă farmacologică). Sunt produse fără conservanţi, aditivi, parfumuri, fără efecte iritante, care conţin doar ingredientele active liofilizate, obţinute în condiţii sterile. Serurile enzimatice conţin o enzimă: keratinază, care acţionează ca un „ peeling inteligent ”.

DETALIIDETALII

Tratament facial de curatare personalizat cu produse organice Pevonia

Tratamentul clasic Pevonia (inclus fiola) este un tratament de curatare a tenului in profunzime adecvat fiecarui tip de ten si a necesitatilor specifice ale acestora. Acest tratament ajuta la restabilirea echilibrului natural al pielii prin corectarea deficitelor, asigura o curatare eficienta a tenului si contribuie la redarea stralucirii naturale a pielii.

DETALIIDETALII