Tratament impotriva caderii parului cu MessoPen

Inchide

Tratament impotriva caderii parului cu MessoPen

Primul semn al alopeciei observat la barbati este subtierea firelor de par din varful capului care cu trecerea timpului se extinde spre frunte pana la caderea completa a parului. La femei alopecia este diferita, parul incepe sa se subtieze, sa se rareasca si sa cada masiv pe toata suprafata scalpului.
Pentru a avea rezistenta si durata cat mai lunga de viata, podoaba noastra capilara are in permanenta nevoie de accelerarea circulatiei sangelui la nivelul scalpului, are nevoie de vitamine, minerale, antioxidanti, acizi grasi si coenzime.

De ce sa alegem acest serviciu?

Mezoterapia pentru caderea parului este o metoda minim invaziva care consta in introducerea de nutrienti la nivelul scalpului, in jurul radacinilor firelor de par. Ingredientii activi folositi in tratamentele de mezoterapie pentru caderea parului inlocuiesc vitaminele si mineralele pe care organismul le pierde odata cu inaintarea in varsta sau din cauza altor factori (stres, schimbarea anotimpurilor, malnutritie, post-infectie, tulburari hormonale, perioada post-natala sau menopauza) si determina cresterea circulatiei sanguine in zona scalpului stimuland astfel foliculii de par.

Cum se realizeaza tratamentul?

Procedura de mezoterapie se realizeaza prin micro-intepaturi cu ace foarte fine care vor introduce substantele exact in dermul mijlociu, adica la radacina firului de par. Tratamentul cu introducerea substantelor hranitoare la baza firului de par este mult mai eficace decat aplicarea diverselor solutii direct pe scalp.

Durata tratament

Tratamentul dureaza intre 30 – 45 minute. Se recomanda efectuarea minim a 6 sedinte de mezoterapie si realizarea unei sedinte de intretinere o data pe luna dupa tratament.

Rezultate & Beneficii

  • Revitalizarea firului de par subtiat
  • Combaterea alopeciei (cheliei)
  • Se realizeaza atat la barbati cat si la femei
  • Biostimularea firului de par
  • Fara reactii adverse
  • Timp de vindecare rapid
  • Aplicare extinsa
  • Tratament rapid, minim invaziv
Tratament
Pret
Lei450sedinta
Mesoterapia

Capilara

Doriti o programare?

Va rugam sa completati formularul