Peeling chimic

Peeling chimic

Tratament de exfoliere si oxigenare A.H.A. Bruno Vassari

Produsele din gama A.H.A. contin o concentratie mare de acid glicolic (30%), care accelereaza procesul de exfoliere naturala a pielii, mai exact se indeparteaza straturile de celule moarte si impuritatile. Este un tratament care se adreseaza tuturor tipurilor de ten (cu exceptia celui sensibil), care au nevoie de o regenerare si hidratare rapida.

DETALIIDETALII

Peeling chimic cu produse organice Lacto-Flora Peel Pevonia

Pe masura ce imbatranim, pielea noastra isi pierde capacitatea de regenerare, iar numarul celulelor moarte din stratul cornos se inmulteste si astfel creste necesitatea de a utiliza produse specializate menite sa exfolieze. Acidul lactic accelereaza procesul de descuamare. Desi mai putin puternic decat ceilalti alfa hidroxiacizi, acidul lactic s-a dovedit a fi un exfoliant-peeling foarte eficient, avand rezultate remarcabile si dezvaluind o stralucire sanatoasa a pielii.

DETALIIDETALII

Peeling chimic pentru ochi si fata SoSkin

SoSkin Peeling este o noua metoda profesionala de ingrijire a pielii, bazata pe tehnici de exfoliere sigure, incercate si testate, care urmaresc sa obtina rezultate vizibile inca de la prima aplicare.

SoSkin Peel este o noua metoda de peeling care foloseste Alfa Hidroxi Acizi (AHA). Alfa Hidroxi Acidul are o compozitie exclusiv vegetala, obtinuta din fructe si are efect exfoliant, regenerant, lupta impotriva ridurilor, petelor, porilor si a acneei.

DETALIIDETALII