Tratamente postnatale / pentru vergeturi

Tratamente postnatale / pentru vergeturi

Eximia BF Slabire Endolift

Este cea mai spectaculoasa inovatie in domeniul estetic la nivel international, deoarece ofera rezultate reale rapide, sigure si eficiente.

EXIMIA CONCEPT – un concept cu adevarat revolutionar, inovator si exclusivist! Este cea mai spectaculoasa inovatie in domeniul estetic la nivel international, deoarece ofera rezultate reale rapide, sigure si eficiente.

Endolift – este un masaj endermologic in 4 timpi: aspiratie – presiune pozitiva – aspiratie – pauza, cu un puternic efect remodelant si anticelulitic.

DETALIIDETALII

Impachetari corporale

Impachetarile sunt tratamente ce imbunatatesc efectele tratamentelor de slabire (Eximia) sau anticelulitice (masaj anticelulitic, masaj vacuumatic cu infrarosu, endolift Eximia).

Impachetarile corporale permit aplicarea tratamentului celui mai bun in functie de gradul de afectare a tesutului adipos subcutanat. Eficienta ingredientilor activi (extract de alge marine, ceai verde) din produsele aplicate este remarcata prin diminuarea aspectului de celulita inca de la primele sedinte.

DETALIIDETALII

Electrostimulare

Electrostimularea reprezinta o varianta sanatoasa, eficienta si rapida de tonifiere, slabire si remodelare corporala intr-un timp scurt. Electrostimularea este o forma de antrenament a muschilor, determinand contractie musculara ca raspuns la un impuls electric.

Tratamentul cu Body Esculptor dispune de 13 programe de tratament prestabilite (ex: post natal, reshaping, tone, intense tone) si utilizeaza pana la 17 curenti diferiti de stimulare a fibrei musculare.

DETALIIDETALII

Radiofrecventa

Radiofrecventa este o terapie non-invaziva care intinde pielea si diminueaza aspectul de „coaja de portocala”. Metoda este nedureroasa si eficienta.

Radiofrecventa este cea mai noua tehnologie folosita in combaterea efectelor imbatranirii pielii, celulitei si a tesutului adipos. Radiofrecventa reprezinta o unda eletromagnetica ce creeaza un efect termic intens la nivelul dermului, avand rolul de a produce mai mult colagen si elastina necesare pielii pentru a se regenera.

DETALIIDETALII

Microdermabraziunea

Spre deosebire de vechile metode, sistemul cu microcristale de diamant este hipoalergenic, nu implica risc de infectie cu particule desprinse si nu duce la reactii adeverse. Printr-un peeling precis si controlat, tratamentul cu microdermoabraziune stimuleaza membrana bazala sa produca celule noi. Astfel, regenerarea pielii se produce din interior spre exterior, iar prin exfoliere se deschide drumul celulelor noi care sunt impinse la suprafata epidermei.

Microdermoabraziunea cu particule de diamant este o alta tehnologie detinuta de echipamentul Body Farm, care are rolul de a realiza o exfoliere similara unui peeling.

DETALIIDETALII

Doriti o programare?

Va rugam sa completati formularul