Slabire Eximia Cluj Hrr Platinum

Inchide

Slabire Eximia Cluj Hrr Platinum

Slabire Eximia Hrr Platinum. De ce sa alegi Eximia?

Slabire Eximia Hrr Platinum incorporeaza tehnologiile revolutionare ale momentului, pentru a oferi rezultate uimitoare prin intermediul unei terapii complet nedureroase. Acest echipament deschide drumul catre noua generatie a tratamentelor de remodelare corporala bazata pe laser lipolitic, multiporatie, vacuum magnetic combinat cu radiofrecventa bipolara si a tratamentelor de lifting atat corporal cat si facial, care utilizeaza tehnologiile microdermoabraziune si de radiofrecventa cuatrcipolara.

Cu nu mai puţin de 5 tehnologii ultra-performante înglobate într-un singur echipament, Eximia este considerat a fi cel mai performant aparat de slăbire profesională, inovaţia tehnologică cu putere amplificată pe care o utilizează fiind creată pentru a oferi rezultate foarte rapide. Aparatul poate acționa în profunzime, chiar și în cazul unui țesut adipos gros.

Supranumit si “tehnologia de inlocuire a liposuctiei”, acest tratament te ajuta sa slabesti sanatos, diminuand considerabil celulele grase si activand metabolismul.

Cu o lungime a undelor adecvata, laserul este capabil sa actioneze asupra stratului adipos fara a afecta tesuturile din jur, avand drept obiectiv indepartarea tesutului adipos in exces intr-o maniera eficienta si nedureroasa .

Cum functioneaza Eximia HRR?

Datorita terapiilor inovative ultilizate, Eximia HR77 stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Pe langa terapiile de slabire si remodelare corporala, aparatul include si programe de lifting si microdermoabraziune cu cristale de diamant.

Rezultate:

Rezultatele se observa inca de la prima sedinta, prin reducerea in centimetri a zonei tratate.

 • Slabire intensiva localizata
 • Pentru fermitate
 • Pentru celulita de grad I, II, III, IV
 • Pentru celulita fibroasa
 • Pentru celulita edematoasa
 • Pentru celulita noduloasa
 • Pentru grasime
 • Tratament antivergeturi
 • Drenaj limfatic si detoxifiant
 • De remodelare

Durata Tratament

Se recomanda realizarea unui numar repetat de sedinte, cu o frecventa de 2 – 3 ori / saptamana pana la obtinerea rezultatelor dorite. Durata unei sedinte este de 40 minute / zona de tratament.

Oferta / preturi

Pret Slabire Eximia Hrr Platinum

      Timp : 40 min / zona

  1 zona

250 lei

1906 lei

10 sedinte +  CADOU  2 drenaj presoterapie +  1 radiofrecventa 1 zona

  2 zone

317 lei

2593 lei

  10 sedinte+  CADOU 2  drenaj presoterapie + 2 radiofrecventa 2 zone

  3 zone

406 lei

3247 lei

  Intretinere

190 lei – 260 lei – 320 lei / 1 zona – 2 zone – 3 zone

  Brate/ Gambe

130 lei

1026 lei

10 sedinte (20 min)+ CADOU 1 drenaj segmentar manual + 1 radiofrecventa brate/gambe

Pentru o programare

Va rugam sa completati formularul  [recaptcha]