Slabire Eximia Hrr Platinum

Slabire Eximia Hrr Platinum

De ce sa alegem acest serviciu?

Eximia HR77 incorporeaza tehnologiile revolutionare ale momentului, pentru a oferi rezultate uimitoare prin intermediul unei terapii complet nedureroase. Acest echipament deschide drumul catre noua generatie a tratamentelor de remodelare corporala bazata pe laser lipolitic, multiporatie, vacuum magnetic combinat cu radiofrecventa bipolara si a tratamentelor de lifting atat corporal cat si facial, care utilizeaza tehnologiile microdermoabraziune si de radiofrecventa cuatrcipolara.

Cu nu mai puţin de 5 tehnologii ultra-performante înglobate într-un singur echipament, Eximia este considerat a fi cel mai performant aparat de slăbire profesională, inovaţia tehnologică cu putere amplificată pe care o utilizează fiind creată pentru a oferi rezultate foarte rapide. Aparatul poate acționa în profunzime, chiar și în cazul unui țesut adipos gros.

Supranumit si “tehnologia de inlocuire a liposuctiei”, acest tratament te ajuta sa slabesti sanatos, diminuand considerabil celulele grase si activand metabolismul.

Cu o lungime a undelor adecvata, laserul este capabil sa actioneze asupra stratului adipos fara a afecta tesuturile din jur, avand drept obiectiv indepartarea tesutului adipos in exces intr-o maniera eficienta si nedureroasa .

Cum actioneaza / functioneaza?

Tehnologia laser Eximia, aparatul HR77 este inovatia tehnologica de amploare care inlocuieste chirurgia estetica, un concept de ultima generatie, inovator si exclusivist in tratamentele de slabire si anticelulitice.

Datorita terapiilor inovative ultilizate, Eximia HR77 stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Pe langa terapiile de slabire si remodelare corporala, aparatul include si programe de lifting si microdermoabraziune cu cristale de diamant.

Rezultate & Beneficii

Rezultatele se observa inca de la prima sedinta, prin reducerea in centimetri a zonei tratate.

  • Slabire intensiva localizata
  • Pentru fermitate
  • Pentru celulita de grad I, II, III, IV
  • Pentru celulita fibroasa
  • Pentru celulita edematoasa
  • Pentru celulita noduloasa
  • Pentru grasime
  • Tratament antivergeturi
  • Drenaj limfatic si detoxifiant
  • De remodelare

Durata Tratament

Se recomanda realizarea unui numar repetat de sedinte, cu o frecventa de 2 – 3 ori / saptamana pana la obtinerea rezultatelor dorite. Durata unei sedinte este de 40 minute / zona de tratament.

Oferta / preturi

Tratament  Eximia Hrr Platinum

      Timp : 40 min / zona

  1 zona

250 lei

1906 lei

10 sedinte +  GRATUIT  2 sedinte drenaj presoterapie +  1 sedinta radiofrecventa 

  2 zone

317 lei

2593 lei

  10 sedinte+  GRATUIT  2 sedinte drenaj presoterapie + 2 sedinte  radiofrecventa 2 zone

  3 zone

406 lei

3247 lei

  Intretinere

190 lei – 260 lei – 320 lei / 1 zona – 2 zone – 3 zone

  Brate/ Gambe

130 lei

1026 lei

10 sedinte (20 min)+ GRATUIT 1 drenaj segmentar manual + 1 sedinta radiofrecventa brate/gambe

Doriti o programare?

Va rugam sa completati formularul