Electrostimulare cu 32 pads

Inchide

Electrostimulare cu 32 pads

De ce sa alegem acest serviciu?

Electrostimularea reprezinta o varianta sanatoasa, eficienta si rapida de tonifiere, slabire si remodelare corporala intr-un timp scurt.

Cum actioneaza / functioneaza?

Electrostimularea este o forma de antrenament a muschilor, determinand contractie musculara ca raspuns la un impuls electric. Tratamentul cu Body Esculptor dispune de 13 programe de tratament prestabilite (ex: post natal, reshaping, tone, intense tone) si utilizeaza pana la 17 curenti diferiti de stimulare a fibrei musculare.

Tratament
Pret
lei70sedinta
Electrostimulare

Durata 45 min

Rezultate & Beneficii

Beneficiile antrenamentului cu body Esculptor sunt obtinerea de rezultate in mod eficient, 45 min de electrostimulare fiind echivalentul a 6 ore de exercitiu fizic. Se potriveste peroanelor care vor sa slabeasca, sa se tonifieze sau sa se mentina.

Electrostimularea se mai poate efectua si intr-o termouverta care accelereaza drenajul prin eliminarea lichidelor cu un puternic efect detoxifiant.

Durata Tratament

Durata unei sedinte este de 45 min (echivalentul de 6 ore de sport) care se poate repeta de 2 – 3 ori pe saptamana pana la obtinerea rezultatelor dorite.

Tratament
Pret
lei80sedinta
Electro in patura

durata 45 min

Pentru o programare

Va rugam sa completati formularul