Masaj anticelulitic Cluj

Close

Masaj anticelulitic Cluj

Masaj anticelulitic Cluj. De ce sa alegem acest serviciu?

Masaj anticelulitic Cluj.
Persoanele de sex feminin sunt mai predispuse la celulita fata de persoanele de sex masculin – se considera ca celulita afecteaza aproximativ 85 % dintre femei – datorita structurii diferite a tesutului subcutanat si a dispozitiei anatomice a tesutului adipos din hipoderm.

Cum actioneaza / functioneaza?

Masajul anticelulitic are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului de coaja de portocala. Printre remediile impotriva celulitei este masajul anticelulitic – ocupa un loc important fiind o posibila rezolvare de care trebuie tinut seama.

masaj anticelulitic cluj

Tratament
Pret
lei160sedinta
1 zona + OUR SPECIAL FORMULA (fiola/ ser enzimatic anticelulitic)

30 minute

Masaj anticelulitic Cluj

Tratament
Pret masaj anticelulitic
lei310sedinta
General + OUR SPECIAL FORMULA (fiola/ ser enzimatic anticelulitic)

50 minute

Masaj anticelulitic Cluj

Masaj anticelulitic Cluj. Rezultate & Beneficii

Masaj anticelulitic Cluj.
Masajul anticelulitic influenteaza metabolismul celular si sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apa retinuta in tesut, in scopul scaderii in greutate.

De asemenea, masajul anticelulitic are ca urmare o imbunatatire a circulatiei sangelui, o activare a sistemului veno-limfatic in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, un efect de drenaj limfatic local, in acest fel ameliorandu-se si elasticitatea, tonusul pielii si tesuturilor subcutanate. Efectul anticelulitic al masajului este amplificat de folosirea unor creme si produse anticelulitice (impachetari corporale).

Durata Tratament

Frecventa si numarul sedintelor de masaj anticelulitic se stabilesc in functie de gradul de celulita si de excesul ponderal al persoanei.

Pentru mentinerea rezultatelor o cat mai lunga perioada de timp, trebuie sa se adopte un stil de viata sanatos – activitate fizica sustinuta (fitness, gimnastica aerobica), sauna si un regim alimentar sanatos (este esentiala pastrarea unui echilibru intre aportul alimentar si consumul de energie). Toate acestea au ca scop un aport normal de elemente nutritive, eliminarea toxinelor si a excesului de apa din organism.

Pentru o programare

Va rugam sa completati formularul


  Programează o Consultație

  X
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop