Impachetari corporale

Impachetari corporale

Impachetari corporale

Impachetarile sunt tratamente ce imbunatatesc efectele tratamentelor de slabire (Eximia) sau anticelulitice (masaj anticelulitic, masaj vacuumatic cu infrarosu, endolift Eximia).

Impachetarile corporale permit aplicarea tratamentului celui mai bun in functie de gradul de afectare a tesutului adipos subcutanat. Eficienta ingredientilor activi (extract de alge marine, ceai verde) din produsele aplicate este remarcata prin diminuarea aspectului de celulita inca de la primele sedinte.

DETALIIDETALII

Sculpt Plaster – Masca Gipsata

Impachetarea cu masca gipsata se potriveste persoanelor care doresc o scadere in centimetri alaturi de un efect de fermitate si in final o remodelare corporala. Este o procedura ce aduce rezultate de la prima sedinta.

Acest tratament de slăbire intensiva și sculptură localizata – Gessoterapia te ajuta sa iti conturezi și subtiezi silueta intr-un mod miraculos! Foloseste o tehnica originara din Egiptul Antic, bazata exclusiv pe proprietatile ocluzive si remodelatoare ale ghipsului, oferind rezultate spectaculoase intr-o maniera non-invaziva.

DETALIIDETALII

Impachetari slabire SoSkin

Peeling-ul corporal este un tratament des intalnit in ritualul de infrumusetare al fiecarei femei, deoarece este o cale pentru a-ti mentine pielea tanara si ferma. Pe langa eliminarea celulelor moarte, un peeling corporal iti purifica si iti oxigeneaza pielea, pregatind-o pentru orice alt tratament care urmeaza, fie ca vorbim de hidratare, detoxifiere, tratament anticelulitic sau pentru fermitate.

Este o metoda noua de peeling corporal AHA cu gomage inclus si acid hialuronic potrivit pentru orice problema a pielii corpului.

DETALIIDETALII