Tratamente cu seruri enzimatice

Inchide

Tratamente cu seruri enzimatice

Tratament slabire

Tratament slabire. Tratament anticelulitic. Tratament drenaj.

Cum  functioneaza?

Orice femeie viseaza la corpul perfect, de aceea tratamentul enzimatic vine in ajutorul nostru pentru tratarea oricarei imperfectiuni. Tratamentul enzimatic de slabire, este un tratament intensiv, non invaziv, care aduce rezultate garantate, prin reducere in centimetri a zonei tratate.

Tratamentul intensiv cu serum-uri enzimatice are la baza Lipaza care are rolul de a topi grasimea. Sesiunea de tratament imbina efectele fiolei liofilizate de slabire, peeling-ului corporal, multiporatiei si a drenajului limfatic.

De ce sa il alegi ?

Tratamentul vine in ajutorul persoanelor ce doresc sa slabeasca, prin reducerea in centimetri a zonei tratate. Este un tratament nou care are la baza ingrediente active intr-o concentratie mare, fara parabeni, parfum, etc. Reduce rapid si vizibil grasimea localizata din zonele in care aceasta predomina:  coapse, fese, abdomen, brate, gambe fiind un tratament ideal pentru conturarea siluetei.

Trateaza cu succes si celulita, retentia de apa, fermitate scazuta prin realizarea unui cocktail de ingrediente active in aceeasi sedinta de tratament.

Rezultate & beneficii:

Slabire intensiva: abdomen, talie, linie sutien, solduri, coapse, fese, genunchi, gambe, brate, gat (barbie dubla)

 • Slabire in centimetri
 • Tratament non-invaziv, nedureros

Durata tratament:

Tratamentul intensiv se realizeaza pe parcursul a 4 – 5 saptamani, cu o frecventa de 1 – 2 ori / saptamana si este compus din 19 proceduri a cate 7 sedinte. Este un tratament de slabire intensiv ce se realizeaza doar de 2 ori pe an.
*Procedurile sunt realizate de catre kinetoterapeute cu experienta.

19 terapii
Pret
Lei283sedinta
1 Zona corporala

tratament intensiv

Tratament anticelulitic

Cum functioneaza?

Tratamentul anticelulitic intensiv cu serum-uri enzimatice este un tratament care are la baza un ingredient revolutionar, colagenaza care degradeaza nodulii de celulita. Tratamentul are la baza ingredientul liofilizat intr-o doza unica ce se aplica direct pe zona de tratament. Sesiunea de tratament imbina efectul mai multor proceduri, cum ar fi: serum-ul enzimatic, peeling corporal, drenaj limfatic manual, masajul anticelulitic manual si multiporatia.

De ce sa il alegi?

Este un tratament intensiv ce aduce rezultate remarcabile anticelulitice intr-un timp scurt (3 – 4 saptamani).

Rezultate& Beneficii:

 • Diminueaza vizibil  aspectul de coaja de portocala prin micsorarea nodulilor fibrosi
 • Se poate aplica si pe zonele cu fragilitate capilara
 • Are efect drenant si hidrateaza pielea

Durata:

Tratamentul intensiv se desfasoara pe o perioada de 4 – 5 saptamani, cu o frecventa de 1 – 2 ori pe saptamana si contine 7 sedinte a cate 19 proceduri. Este un tratament anticelulitic intensiv ce se poate realiza doar de 2 ori pe an.
*Procedurile sunt realizate de catre kinetoterapeute cu experienta.

19 terapii
Pret
Lei245sedinta
1 Zona corporala

tratament intensiv

19 terapii
Pret
Lei283sedinta
1 Zona corporala

Anticelulitic intensiv

Tratament drenaj limfatic

Cum functioneaza?

Este un tratament nou, in care actiunea enzimatica a hialuronidazei este de eliminare a lichidelor de staza din corp.  Aceasta procedura este combinata cu drenajul limfatic, masaj cu o presiunea usoara asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism, unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic.  Ganglionii limfatici se gasesc în regiunea gâtului, a sanilor, abdomenului, în zona inghinala şi a genunchilor.

De ce sa il alegi?

Este un tratament puternic detoxifiant in care se imbina actiunea drenajului limfatic manual cu cel al enzimei si are efect de drenare inca de la prima aplicare. Este un tratament intensiv compus dintr-o serie de terapii complexe: drenaj limfatic, sermuri enzimatice, peelinguri corporale si multiporatie.

Rezultate:

 • Detoxifiere
 • Combaterea / eliminarea apei din organism
 • Creste permeabilitatea dermica
 • Creste drenajul limfatic si fluxul de sange
 • Imbunatateste penetrarea activilor

Durata:

Tratamentul intensiv de drenaj limfatic se realizeaza pe parcursul a 4 saptamani si consta in 5 sedinte a cate 16 proceduri. Se poate repeta de 2 ori pe an.
*Procedurile sunt realizate de catre kinetoterapeute cu experienta.

16 terapii
Pret
Lei320sedinta
1 Zona corporala

Tratament intensiv

Pentru o programare

Va rugam sa completati formularul  [recaptcha]