Produse 100% Organice

Produse 100% Organice

Descopera experienta pevonia

PEVONIA BOTANICA

Pevonia Botanica garanteaza rezultate uimitoare prin oferirea unei linii complete destinata tratamentelor faciale si corporale SPA fara parabeni, create cu extracte organice ce contin cele mai bune ingrediente naturale botanice si marine cu un sistem tehnologic avansat. Esthetic Lux Center a ales produsele organice Pevonia Botanica pentru a le oferi clientilor un rasfat cu rezultate profesionale!

Pevonia Botanica, brandul vedetelor de la Hollywood si sponsorul oficial al premiilor Oscar si Globul de Aur in 2010 ofera o linie exclusivista completa destinata tratamentelor faciale si corporale SPA. Esthetic Lux Center a ales produsele organice Pevonia Botanica pentru a le oferi clientilor un rasfat cu rezultate profesionale!

De ce Pevonia Botanica ?

INGREDIENTE 100% ORGANICE

Pevonia Botanica este o linie completa fara PARABENI, cu extrasi organici 100%, contine cei mai exclusivisti ingredienti activi naturali botanici si marini cu tehnologie avansata de penetrare, garanteaza rezultate remarcabile si de durata.

Produsele Pevonia Botanica NU contin: alcool, parfum, parabeni, formaldehide, lanolina, coloranti, sodium lauryl sulfate, uleiuri minerale, uree. Pevonia este singurul brand de produse cosmetice profesionale ce detine 98% caviar pur intr-un produs pentru utilizare profesionala.

REZULTATE EXCELENTE

Cele mai puternice ingrediente din îngrijirea pielii provin din cea mai sigură sursă …NATURA. Cu o vechime de peste  25 de ani in domeniul frumusetii, Pevonia a fost liderul în furnizarea de soluții naturale de îngrijire a pielii la cele mai bune spații de relaxare și esteticieni profesioniști din întreaga lume.

PURITATE SI PERFORMANTA

Produsele verde de îngrijire a pielii și tratamentele anti-age  unesc cele mai bune ingrediente naturale botanice și marine. Cu tehnologii avansate, Pevonia asigura că produsele ajung la straturile cele mai adânci ale pielii pentru o absorbție maximă și rezultate cu adevărat fenomenale.

Mai mult decat atat, Pevonia este vazuta ca un produs indreptat spre rezultat, precum si o linie de tratament, ce s-a dovedit capabila sa confere experiente fenomenale atat in Spa-uri cat si acasa. Pevonia se mandreste cu faptul ca asigura rezultate exceptionale, o stare de bine, stralucirea pielii si relaxare terapeutica.

CALITATE GARANTATA INTERNATIONAL

Pentru a ga­ranta calitatea ingredientilor si a asigura rezultate remarcabile, fiecare produs Pevonia Botanica pentru ingrijirea pielii este realizat la cele mai inalte nivele tehnologice. Acestea  incep de la selectia atenta a ingredientelor pure si pana la verificarea calitatii si rezultatelor fiecarui produs in parte. Incepand de la selectia unor ingrediente pure si de calitate superioara, garantam un control strict al calitatii fiecarei formule ce rezulta produse de cea mai buna calitate.

LIDER INTERNATIONAL SPA

Viziunea universala cu privire la o ingrijire corespunzatoare a pielii a transformat Pevonia in liderul global al SPA-urilor. Regasit in prezent in peste 10 000 de locatii, din aproape 100 de tari la nivel global, portofoliul Pevonia se mandreste cele mai prestigioase centre SPA apartinand unor hoteluri de renume international, precum si a celor mai luxoase si deosebite centre de estetica din lume.

 PEVONIA- ECO FRIENDLY

Pe langa toate beneficiile pe care le ofera Pevonia Botanica, protejarea naturii si conservarea planetei este misiunea nr1. O dovada incontestabila a programului Pevonia ECO este faptul ca ambalajele produselor sunt 100% reciclabile iar ingredientii sunt selectati fara a realiza testari pe animale si fara a distruge mediul inconjurator.

PEVONIA Brandul vedetelor de la HOLLYWOOD

In ultimii ani Hollywood-ul si intreaga lume a fost cucerita de ingrijirea si rezultatele oferite de exclusivistele produse de la Pevonia. Ca si lider in inititative ECO precum si in evenimente mondene celebre cum ar fi premiile Oscar sau Globul de Aur, Pevonia a atras un numar impresionant de vedete care iubesc natura si isi doresc o imagine stralucitoare.

Datorita rezultatelor exceptionale, Pevonia a patruns usor in lumea Hollywood-ului, dintre vedete care au declarat ca longevitatea si fizicul lor de invidiat se datoreaza acestor produse se numara: Brad Pitt, Angelina Jolie, Demi Moore, Eddie Murphy, Adam Sandler, Keanu Reeves, Kevin Spacey, Liv Tyler, Gerard Butler, Khole Kardashian, Salma Hayek, Hugh Jackman, Jennifer Garner, Eva Mendes, Cameron Diaz, Rachel Weisez si Sharon Stone.

Bucurati-va de tratamentele faciale SPA

de la Pevonia