Manichiura si pedichiura

Manichiura si pedichiura

Manichiura

“Un rasfat pentru mainile tale”

Mainile ingrijite sunt o adevarata carte de vizita pentru orice femeie care se respecta. Ce poate fi mai frumos decat o manichiura perfecta tot timpul? Acest lucru il poti avea datorita metodelor moderne.

Unghiile tehnice sunt o alternativa in cazul in care cele naturale nu cresc suficient, se rup, ai obiceiul sa le rozi sau pur si simplu vrei o manichiura impecabila pentru mai mult timp. Unghiile tehnice iti permit sa dai frau liber imaginatiei in ceea ce priveste decorarea lor, picturi pe unghii, aplicatii tridimensionale, sclipici sau pigmenti.

In centrul nostru veti putea face atat constructii cu gel cat si aplicare de tips-uri sau de oja semipermanenta.

DETALIIDETALII

Pedichiura SPA

Cand vorbim despre pedichiura Spa, vorbim despre un tratament complex de ingrijire a unghiilor si a pielii picioarelor, un adevarat rasfat si o excelenta modalitate de relaxare.

Se inmoaie picioarele in apa calda, in care se dizolva bile efervescente de diverse arome, cu rol de hidratare, inmuiere a pielii si cuticulelor, curatare si protectie impotriva bacteriilor si ciupercilor. Prin continutul lor de magneziu, pastilele efervescente ajuta, de asemenea, la albirea unghiilor.

Dupa inmuiere, pe zonele cu bataturi si piele ingrosata se aplica dischete de bumbac  imbibate intr-o lotiune pentru indepartarea calozitatilor, care actioneaza gentil asupra picioarelor.

DETALIIDETALII