Pedichiura SPA

Pedichiura SPA

De ce sa alegem acest serviciu?

Cand vorbim despre pedichiura Spa, vorbim despre un tratament complex de ingrijire a unghiilor si a pielii picioarelor, un adevarat rasfat si o excelenta modalitate de relaxare.

Se inmoaie picioarele in apa calda, in care se dizolva bile efervescente de diverse arome, cu rol de hidratare, inmuiere a pielii si cuticulelor, curatare si protectie impotriva bacteriilor si ciupercilor. Prin continutul lor de magneziu, pastilele efervescente ajuta, de asemenea, la albirea unghiilor.

Dupa inmuiere, pe zonele cu bataturi si piele ingrosata se aplica dischete de bumbac  imbibate intr-o lotiune pentru indepartarea calozitatilor, care actioneaza gentil asupra picioarelor.

Picioarele se tin infoliate pentru aproximativ 20 de minute, timp in care se taie si curata unghiile, se ingrijesc cuticulele cu solutii speciale pentru dizolvarea si incetinirea cresterii lor.

Dupa indepartarea foliei, pielea dura si aspra din zonele cu probleme este indepartata si netezita cu ajutorul unei pile profesionale.

Suplimentar, printr-un masaj usor, se face o exfoliere atat a pielii, cu ajutorul unor cristale de exfoliere (cristale de zahar), sau creme cu particule de gomaj, pentru indepartarea celulelor moarte. Astfel, pielea curata devine catifelata si fina la atingere.

Peeling-ul este urmat de o masca pentru hranirea si hidratarea pielii.

Se spala masca si se aplica o crema hidratanta cu ajutorul careia se executa un masaj. Se stie ca fiecare organ are un punct corespondent in zona talpii. Astfel, masajul are rolul de a stimula toate punctele benefice, dand sentimentul unei relaxari complete.

Ultimul pas in efectuarea pedichiurii perfecte este alegerea si aplicarea culorii ojei semipermanente sau a gelului, fie a tratamentului de unghii aflat in centrul nostru.

Rezultate & Beneficii

  • Cresterea inceata a pielii si a bataturilor in urma folosirii solutiei pentru indepartarea calozitatilor
  • Hidratarea maxima a piciorului
  • Relaxare
  • Forma si culoarea perfecta a unghiilor

TIP MANICHIURA Pret/sedinta
1.  Pedichiura curatare 50 lei
2.  Pedichiura unghii 45 lei
3.  Pedichiura SPA EMI 90 lei
4.  Pedichiura simpla EMI 75 lei
5.  Pedichiura SPA lac permanent Alessandro 90 lei
6.  Pedi SPA cu oja semipermanenta 85 lei
7.  Pedi SPA cu gel 85 lei

Doriti o programare?

Va rugam sa completati formularul